Nikole Collection вече и в Стара Загора

Уважаеми приятели и клиенти на Nikole Collection, с огромен ентусиазъм ви уведомяваме, че на 17.09.2018 година (Понеделник) - в град Стара Загора отваря врати магазин Nikole Collection. Откриването ще се състои от 18:00 часа и всички Вие сте поканени да присъствате. Очакват ви много изненади и празнично настроение, като специално за вас сме подготвили първите си модели от новата ни колекция, които ще можете да разгледате и видите на място в магазина.

Прочети още...

Nikole Collection с първо участие в Украйна (Видео)

Nikole Collection записа участие през месец октомври на Odessa Fashion Week, който се проведе от 1-ви до 7-ми октомври в Одеса. Събитието бе отразено в редица медии и посетено от множество специалисти и известни лица в модата в Украйна и Европа. Цялото ревю на Nikole Collection може да видите сега.


Прочети още...

Nikole Collection с участие на Odessa Fashion Week

Nikole Collection ще участва през месец октомври на Odessa Fashion Week, който ще се проведе от 1-ви до 7-ми октомври в Одеса. Бренд #NIKOLECOLLECTION основан в 2012 году дизайнером Николетой Радуковой. Стиль бренда спортивно-елегантный, иновационный. Модный бренд стремится к нестандартным, интересным материалам и разнообразным цветовым комбинациям. Наши модели подходят как на прогулку днем, так и на приятно проведенный вечер. NIKOLE COLLECTION всегда следит за мировыми тенденциями и следует мировым трэндам. Фирма имеет более 30 партнеров в Болгарии и за границей.

Прочети още...

Българският бранд Nikole Collection за втора година на SFW AW 2016

Фирма “Nikole Collection” е основана преди четири години с дизайнер Николета Радукова. Стилът на марката е спортно-елегантен, иновативен.Модният бранд залага на нестандартни кройки, интресни материи и различни цветни принтове. Моделите са подходящи, както за ежедневието,така и парти вечери. “Nikole Colection” е винаги в крак с Световните трендове, който са умело предложени и адаптирани за българският пазар. Фирмата работи с над 30 партньора в страната и чужбина.

Прочети още...

Nikole Collection ще представи своите най-нови модели на Sofia Fashion Week 2016

Nikole Collection ще представи част от най-новите си модели във втората вечер на второто издание на „Sofia Fashion Week“, което ще се проведе на територията на Exhibition Forum Events (EFE) Hotel Marinela Sofia. Още с първото си издание, през Септември 2015 г., Sofia Fashion Week, показа, че е топ модното събитие на годината, без аналог до момента в България. Събитието ще се проведе от 22 до 26 Март 2016 г. и може наблюдавате по модния канал Fashion TV.

Събитието е с продължителност от три дни, съчетано със световните модни уикенди. Замисълът на проекта е мястото, на което ще се проведе, да бъде с капацитет, който да позволява изграждането на моден подиум, позиционирането на осветителни тела, озвучителна техника, седящи места, както и свободни площи за гости, VIP личности.

Прочети още...
No Internet Connection