Новата лятна и неустоима колекция е вече тук

Уважаеми клиенти, новата ни лятна и неустоима колекция е вече налично за пазаруване в нашият Е-Магазин. Можете да разгледате и пазарувате в онлайн магазина ни с -10% отстъпка само и единствено на https://www.nikolecollection.com В категориите Рокли ще намерите нови модели и трендове за 2020 година. Постарахме се да предложим различни модели - пъстри и в рамките на новите модни тенденции за лятото на тази година. Нови продукти ще намерите в категория Комплекти, Ризи, Тениски, Връхни, Дънки, Панталони.

Прочети още...

Новата ни колекция е вече налична в Е-магазина

Мили клиенти, с удоволствие ви уведомяваме, че новата ни колекция е вече налична в нашият Е-Магазин. Можете да разгледате и пазарувате в онлайн магазина ни с -10% отстъпка само и единствено на https://www.nikolecollection.com В категориите Рокли ще намерите нови модели и трендове за 2020 година. Постарахме се да предложим различни модели - пъстри и в рамките на новите модни тенденции за лятото на тази година. Нови продукти ще намерите в категория Комплекти, Ризи, Тениски, Връхни, Дънки, Панталони.

Прочети още...

Модни тенденции при дамските рокли през 2020

Дамските рокли са основният акцент във всяка дизайнерска колекция и няма как да е иначе – всички ги обожаваме. Те са женствени, вдъхновяващи и превръщат всяка дама в истинска принцеса по очарователен начин. Женският образ през 2020-та година е олицетворение на красивият и изискан стил, елегантността и свежестта, но с максимално естествено излъчване. Това важи с пълна сила и за модните тенденции при дамските рокли. Интересна е комбинацията от сексапил, скромност и удобство при летните рокли през тази година.

Прочети още...

Какви са модните тенденции през Пролет-Лято 2020

Модният свят ни е подготвил много изненади през пролет-лято 2020. Може да опишем задаващите се модни тенденции като смели, ексцентрични и свежи. В новите колекции ще открием продължение на тенденции от минали сезони, но безспорно ще бъдат налице и иновативни решения и идеи. Панталони с дължина до коляното - бихме могли да кажем, че това ще е топ тенденцията през тази година. Дължината на панталоните ще бъде над и до коляното. Забелязахме иновативния дизайн в колекциите на редица световни дизайнери, така че очакваме да виждаме подобни модели навсякъде.

Прочети още...

Nikole Collection вече и в Стара Загора

Уважаеми приятели и клиенти на Nikole Collection, с огромен ентусиазъм ви уведомяваме, че на 17.09.2018 година (Понеделник) - в град Стара Загора отваря врати магазин Nikole Collection. Откриването ще се състои от 18:00 часа и всички Вие сте поканени да присъствате. Очакват ви много изненади и празнично настроение, като специално за вас сме подготвили първите си модели от новата ни колекция, които ще можете да разгледате и видите на място в магазина.

Прочети още...