Информация за Доставка и плащане в сайта

Закупените продукти от сайта на Nikole Collection изпращаме чрез куриерска фирма Еконт. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.

Пратките изпращаме в срок от 2-3 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка - вижте сайта на Еконт.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 - 15:00 часа в работни дни, както и между 10:00 - 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера. Имате право да проверите пратката си и да премерите закупените от нас продукти. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача. Добавяме 2.4% към крайната цена за услугата Наложен платеж - плати на курер + фискирана цена от 6.62 лв за всяка доставка. Безплатна доставка е възможно за поръчки над 150 лв.

Имате право да върнете стоката в 7 (седем) дневен срок от дата на доставка. Моля, вижте правилата за връщане и замяна тук.

No Internet Connection